Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21313Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Безкровна, К. С. | - |
| dc.contributor.author | Шульга, Л. І. | - |
| dc.contributor.author | Безкровная, Е. С. | - |
| dc.contributor.author | Шульга, Л. И. | - |
| dc.contributor.author | Bezkrovna, K. S. | - |
| dc.contributor.author | Shulga, L. I. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-02-06T20:29:22Z | - |
| dc.date.available | 2020-02-06T20:29:22Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Безкровна, К. С. Визначення доцільності одержання нового екстракту для застосування у гастроентерології / К. С. Безкровна, Л. І. Шульга // Сучасні досягнення та перспективи розвитку апітерапії в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.з міжнар. участю, м. Харків, 25 січ. 2020 р. - Харків : Вид-во «Оригінал», 2020. - С. 30-33. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21313 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | екстракт | uk_UA |
| dc.subject | гастроентерологія | uk_UA |
| dc.subject | фармацевтичний ринок | uk_UA |
| dc.subject | экстракт | uk_UA |
| dc.subject | гастроэнтерология | uk_UA |
| dc.subject | фармацевтический рынок | uk_UA |
| dc.title | Визначення доцільності одержання нового екстракту для застосування у гастроентерології | uk_UA |
| dc.title.alternative | Определение целесообразности получения нового экстракта для применения в гастроэнтерологии | uk_UA |
| dc.title.alternative | Determining the feasibility of obtaining a new extract for use in gastroenterology | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 30-33.pdf | 511,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.