Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКухтенко, Г. П.-
dc.contributor.authorКумарова, А. К.-
dc.contributor.authorБевз, Н. Ю.-
dc.contributor.authorСтрилец, О. П.-
dc.contributor.authorKukhtenko, H. P.-
dc.contributor.authorKumarova, A. K.-
dc.contributor.authorBevz, N. Yu.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.date.accessioned2020-03-31T16:56:29Z-
dc.date.available2020-03-31T16:56:29Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationИсследование густых экстрактов верблюжьей колючки / Г. П. Кухтенко, А. К. Кумарова, Н. Ю. Бевз, О. П. Стрилец // Рецепт. - 2016. - Т. 19, № 4. - С. 443-449.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21653-
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectверблюжья колючкаuk_UA
dc.subjectгустой экстрактuk_UA
dc.subjectвещества флавоноидной структурыuk_UA
dc.subjectантимикробная активностьuk_UA
dc.titleИсследование густых экстрактов верблюжьей колючкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16_статья_Кухтенко, Кумарова, Бевз, Стрилец_4_2016_Recept.pdf235,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.