Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21908
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДем’яненко, Д. В.-
dc.contributor.authorЗубенко, А. С.-
dc.contributor.authorБреусова, С. В.-
dc.contributor.authorDemyanenko, D. V.-
dc.contributor.authorZubenko, A. S.-
dc.contributor.authorBreusova, S. V.-
dc.contributor.authorДемьяненко, Д. В.-
dc.date.accessioned2020-04-06T21:37:05Z-
dc.date.available2020-04-06T21:37:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДем'яненко, Д. В. Аналіз органолептичних показників сиропу з екстрактом суцвіть липи / Д. В. Дем’яненко, А. С. Зубенко, С. В. Бреусова // Фармацевтичне товарознавство : матеріали VІ наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, 06 берез. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 19-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21908-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectлипauk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.titleАналіз органолептичних показників сиропу з екстрактом суцвіть липиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Sbirnik-materialiv-konferentsiyi-2020-6.pdf274,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.