Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22046
Название: | Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтами |
Авторы: | Іванченко, K. O. Иванченко, K. O. Ivanchenko, K. O. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kaliuzhna, O. S. |
Ключевые слова: | біохліб;биохлеб;bio-bread |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Іванченко, K. O. Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтами / K. O. Іванченко, О. С. Калюжна // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті академіка УАН О. І. Тихонова, м. Харків, 25 берез. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. - С. 110-112. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22046 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9cd1ec35-b005-47ec-a4d4-9aa249353bda - 6.pdf | 367,52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.