Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22191
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБєляєва, Д.-
dc.contributor.authorБіляєва, Д.-
dc.contributor.authorСкиба, Т.-
dc.contributor.authorШевченко, І. Л.-
dc.contributor.authorБеляева, Д.-
dc.contributor.authorБиляева, Д.-
dc.contributor.authorСкиба, Т.-
dc.contributor.authorШевченко, И. Л.-
dc.contributor.authorBieliaieva, D.-
dc.contributor.authorBiliaieva, D.-
dc.contributor.authorSkyba, T.-
dc.contributor.authorShevchenko, I. L.-
dc.date.accessioned2020-04-15T19:32:31Z-
dc.date.available2020-04-15T19:32:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБєляєва, Д. Визначення якості меду з різних куточків харківщини / Д. Бєляєва, Д. Біляєва, Т. Скиба; кер. І. Л. Шевченко // Фундаментальні та прикладні дослідження в хімії: гіпотези, проблеми, результати : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студ. та пед. працівників коледжів, 17 трав. 2018 р. - Харків, 2018. – С. 6 - 9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22191-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякість медуuk_UA
dc.subjectкачество мёдаuk_UA
dc.titleВизначення якості меду з різних куточків харківщиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Страницы из Konf_den_chimika_zbirka_2018-6-9.pdf365,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.