Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22316
Название: Фармацевтична та косметична хімія : метод. рек. для підготовки здобувачів вищої освіти до держ. атестації (спец. «Технології парфумерно-косметичних засобів»)
Авторы: Перехода, Л. О.
Друговіна, В. В.
Яременко, В. Д.
Рахімова, М. В.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Фармацевтична та косметична хімія : метод. рек. для підготовки здобувачів вищої освіти до держ. атестації (спец. «Технології парфумерно-косметичних засобів») / Л. О. Перехода, В. В. Друговіна, В. Д. Яременко, М. В. Рахімова. - Х. : НФаУ, 2018. - 106 с.
Описание: У виданні викладено загальні методи аналізу лікарських та косметичних засобів, ідентифікація та кількісне визначення субстанцій згідно з ДФУ та МКЯ, а також особливості аналізу лікарських та косметичних форм. Наведено приклади розв’язання ситуаційних завдань до титриметричних методів (субстанцій, лікарських та косметичних форм) та інструментальних (спектрофотометрії, фотоколориметрії, поляриметрії, рефрактометрії) методів. Методичні рекомендації допоможуть здобувачам вищої освіти при підготовці до державної атестації з фармацевтичної та косметичної хімії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22316
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні рекомендації до ДЕК_ТПКЗ_2020.pdf
  Restricted Access
1,89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.