Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22317
Название: Фармацевтична хімія : метод. рек. для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спец. «Фармація» для підготовки до ліцензійного іспиту «Крок-2»
Авторы: Перехода, Л. О.
Таран, С. Г.
Сич, І. А.
Єрьоміна, З. Г.
Кобзар, Н. П.
Сулейман, М. М.
Гріневич, Л. О.
Єрьоміна, Г. О.
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Фармацевтична хімія : метод. рек. для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спец. «Фармація» для підготовки до ліцензійного іспиту «Крок-2» / Л. О. Перехода, С. Г. Таран, І. А. Сич [та ін.]. - Xарків : НФаУ, 2020. - 38 с.
Описание: Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності "Фармація" для підготовки до ліцензійного іспиту «Крок-2» з фармацевтичної хімії призначений для здобувачів вищої освіти V курсу спеціальності «Фармація». Методичні рекомендації містять перелік тестових питань і завдань для самостійної роботи, відповіді на питання з поясненнями і перелік літератури для підготовки до іспиту «Крок-2». Методичні рекомендації будуть корисними для здобувачів вищої освіти при підготовці до ліцензійного іспиту «Крок-2» і занять з фармацевтичної хімії і стандартизації лікарських засобів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22317
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні рекомендації_КРОК-2_ФХ УКР.pdf
  Restricted Access
2,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.