Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22413
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНестерук, Т. М.-
dc.contributor.authorNesteruk, Т. М.-
dc.contributor.authorПоловко, Н. П.-
dc.contributor.authorPolovko, N. P.-
dc.contributor.authorШереверя, К. О.-
dc.contributor.authorShereverya, K. O.-
dc.date.accessioned2020-04-30T17:51:30Z-
dc.date.available2020-04-30T17:51:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНестерук, Т. М. Дослідження споживчих властивостей основи медичних олівців / Т. М. Нестерук, Н. П. Половко, К. О. Шереверя // Науковий підхід до сфери практичної косметології: актуальні питання й тренди : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 153-155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22413-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмедичні олівціuk_UA
dc.subjectмедицинские карандашиuk_UA
dc.subjectmedical pencilsuk_UA
dc.titleДослідження споживчих властивостей основи медичних олівцівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cosm-2020-Book (1)-26.pdf343,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.