Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22727
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКолісник, В. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. Н.-
dc.contributor.authorKolisnyk, V. M.-
dc.contributor.authorОмельченко, З. І.-
dc.contributor.authorОмельченко, З. И.-
dc.contributor.authorOmelchenko, Z. I.-
dc.date.accessioned2020-05-13T17:54:44Z-
dc.date.available2020-05-13T17:54:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКолісник, В. М. Раціональне харчування як важливий чинник здоров’я / В. М. Колісник, З. І. Омельченко //  Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 74-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22727-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectрациональное питаниеuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.titleРаціональне харчування як важливий чинник здоров’яuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали-конференції ХПС-6(1).pdf442,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.