Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/233
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВладимирова, І. М.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorVladimirova, I. N.-
dc.contributor.authorKislichenko, V. S.-
dc.date.accessioned2011-04-20T13:26:56Z-
dc.date.available2011-04-20T13:26:56Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationВладимирова, І. М. Одержання і стандартизація фітозасобів із брокколі сорту Тонус / І. М. Владимирова, В. С. Кисличенко // Вісник фармації. - 2008. - № 1. - С. 21-23.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/233-
dc.description.abstractОдержано сухий екстракт 1:10 водний з трави брокколі методом дробної мацерації і таблетки з екстрактом брокколі методом вологої грануляції з подальшим пресуванням та нанесенням дражованого покриття. Визначений кількісний вміст основних груп БАР в одержаних субстанціях і встановлені параметри стандартизації згідно з вимогами ДФУ.en_US
dc.description.abstractA dry aqueous extract 1:10 from the grass of broccoli by the fractional maceration method and tablets with the extract of broccoli by the wet granulation method with the further compressing and putting of dragee coating have been obtained. The quantitative content of the main BAS groups in the substances obtained has been determined and the standardization parameters have been found according to the State Ukrainian Pharmacopoeia requirements.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectтаблеткиen_US
dc.subjectтехнологія фармацевтичнаen_US
dc.subjectпресуванняen_US
dc.subjectкапуста броколіen_US
dc.subjecttabletsen_US
dc.subjectpharmaceutical technologyen_US
dc.subjectpressingen_US
dc.subjectbroccolien_US
dc.titleОдержання і стандартизація фітозасобів із брокколі сорту Тонусen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21-23.pdf93,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.