Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23465
Название: | Спосіб одержання комплексу біологічно активних речовин з антимікробною дією |
Авторы: | Грудько, І. В. Кашпур, Н. В. Ковальова, А. М. Комісаренко, А. М. Ільїна, Т. В. Абдулкафарова, Е. Р. Очкур, О. В. Горяча, О. В. Волянський, А. Ю. Грудько, И. В. Горячая, О. В. Кашпур, Н. В. Волянский, А. Ю. Ильина, Т. В. Ковалева, А. М. Комиссаренко, А. Н. Абдулкафарова, Э. Р. Очкур, А. В. Abdulkafarova, E. R. Goryacha, O. V. Kashpur, N. V. Ilina, T. V. Kovaleva, A. M. Komisarenko, A. M. Volanskyi, A. Yu. Grudko, I. V. Ochkur, O. V. |
Ключевые слова: | буркун лікарський;антимікробна активність |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Пат. на корисну модель № 70295 України МПК A61K 36/74 (2006.01), A61K 135/00, A61P 31/04 (2006.01). Спосіб одержання комплексу біологічно активних речовин з антимікробною дією / Грудько І. В., Кашпур Н. В., Ковальова А. М., Комісаренко А.М., Ільїна Т. В., Абдулкафарова Е. Р., Очкур О. В., Горяча О.В., Волянський Ю. А.; Власник НФаУ – № u201112458; заявл. 24.10.2011; опубл. 11.06.2012, Бюл. № 11/2012. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання комплексу біологічно активних речовин з антимікробною дією шляхом багаторазової екстракції рослинної сировини органічним розчинником з наступним упарюванням до видалення екстрагента. Як сировину використовують траву буркуну лікарського (Melilotus officinalis) та/або траву буркуну білого (Melilotus albus). Екстракцію здійснюють етилацетатом при загальному співвідношенні сировина:екстрагент - 1:(10-12) при постійно підтримуваній температурі 55-60 °C з рециркуляцією екстрагента у замкненому циклі протягом 28-32 годин. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23465 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
70295.pdf | 174,37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.