Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23532Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ергашев Шахзодбек | - |
| dc.contributor.author | Тартынская, А. С. | - |
| dc.contributor.author | Кузнецова, В. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Tartynska, G. S. | - |
| dc.contributor.author | Тартинська, Г. С. | - |
| dc.contributor.author | Kuznietsova, V. Y. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-08-27T10:59:17Z | - |
| dc.date.available | 2020-08-27T10:59:17Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Определение основных показателей качества сырья по требованиям ГФУ для личи плодов / Ергашев Шахзодбек, А. С. Тартынская, В. Ю. Кузнецова // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 24 трав. 2019 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2019. – С. 36-37. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23532 | - |
| dc.language.iso | ru | uk_UA |
| dc.title | Определение основных показателей качества сырья по требованиям ГФУ для личи плодов | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 1.pdf | 758,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.