Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23849
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маслій, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Рубан, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-09T08:44:44Z | - |
dc.date.available | 2020-12-09T08:44:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Маслій, Ю. С. Дослідження впливу рН на реологічні показники стоматологічного гелю / Ю. С. Маслій, О. А. Рубан // Науковий підхід до сфери практичної косметології: актуальні питання й тренди : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 144-146. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23849 | - |
dc.description.abstract | Вибір рН для стоматологічного гелю є дуже важливим питанням, оскільки зміна даного показника може порушити кислотно-лужний баланс в ротовій порожнині і, тим самим, негативно вплинути на тканини ротової порожнини та стан всього організму в цілому. Тому при розробці стоматологічних препаратів необхідним є дотримання цього показника у раціональних межах, що відповідають значенню рН слини (5,5-8,0). Для гелів на основі карбомеру необхідне значення рН можна створити при нейтралізації гелеутворювача, у результаті чого змінюється його структура | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стоматологічний гель | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу рН на реологічні показники стоматологічного гелю | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Маслій, Рубан (Косметологія 11.03.20) - Julia Masliy.pdf | Дослідження впливу рН на реологічні показники стоматологічного гелю | 493 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.