Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24051Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гусєв, В. Є | - |
| dc.contributor.author | Гусев, В. E. | - |
| dc.contributor.author | Gusev, V. E. | - |
| dc.contributor.author | Михайленко, О. О. | - |
| dc.contributor.author | Михайленко, О. А. | - |
| dc.contributor.author | Mykhailenko, O. O. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-12-17T18:23:26Z | - |
| dc.date.available | 2020-12-17T18:23:26Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Гусєв, В. Є. Стандартизація культивування лаванди для покращення хімічного профілю / В. Є. Гусєв, О. О. Михайленко // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. internet-конф., м. Харків, 26-27 листоп. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 88. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24051 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | лаванда | uk_UA |
| dc.subject | lavender | uk_UA |
| dc.title | Стандартизація культивування лаванди для покращення хімічного профілю | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 88.pdf | 563,5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.