Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль, В. В.-
dc.contributor.authorKorol, V. V.-
dc.contributor.authorСидикки, Утман-
dc.contributor.authorСидикки, Утман-
dc.contributor.authorSidickie, Uthman-
dc.date.accessioned2020-12-22T19:04:41Z-
dc.date.available2020-12-22T19:04:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКороль, В. В. Корисні властивості кунжуту індійського / В. В. Король, Сидикки Утман // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : ІІІ наук.-практ. inernet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 листоп. 2020 р. – Харків, 2020. – С. 144.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24125-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкунжутuk_UA
dc.subjectsesameuk_UA
dc.titleКорисні властивості кунжуту індійськогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.