Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24488
Название: Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з трави підмаренника справжнього
Авторы: Ільїна, Т. В.
Горяча, О. В.
Кашпур, Н. В.
Ковальова, А. М.
Волянський, А. Ю.
Комісаренко, А. М.
Абдулкафарова, Е. Р.
Грудько, І. В.
Очкур, О. В.
Андрусенко, О. В.
Горячая, О. В.
Кашпур, Н. В.
Волянский, А. Ю.
Ильина, Т. В.
Ковалева, А. М.
Комиссаренко, А. Н.
Абдулкафарова, Э. Р.
Грудько, И. В.
Очкур, А. В.
Андрусенко, А. В.
Goryacha, O. V.
Kashpur, N. V.
Ilina, T. V.
Kovaleva, A. M.
Volanskyi, A. Yu.
Komisarenko, A. M.
Abdulkafarova, E. R.
Grudko, I. V.
Ochkur, O. V.
Andrusenko, O. V.
Ключевые слова: Galium verum;антимікробна активність
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Пат. на корисну модель № 65519 Україна, МПК A61K 36/00, A61K 135/00, A61P 31/00. Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з трави підмаренника справжнього / Горяча О. В., Кашпур Н. В., Ільїна Т. В., Волянський А. Ю., Комісаренко А. М., Абдулкафарова Е. Р., Грудько І. В., Очкур О. В., Ковальова А. М., Андрусенко О. В.; заявник та патентоутримувач НФаУ. – u2011_05767 ; заявл. 10.05.2011 ; опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з трави підмаренника справжнього шляхом попередньої обробки рослинної сировини хлороформом, багаторазовою екстракцією отри- маного шроту органічним розчинником з наступ- ним концентруванням, який відрізняється тим, що як рослинну сировину використовують траву підмаренника справжнього (Galium verum L.), екст- ракцію здійснюють етилацетатно-спиртовою сумі- шшю (8:2) з рециркуляцією екстрагента у замкне- ному циклі при загальному співвідношенні сировина : екстрагент 1:10-1:15 при постійно підт- римуваній температурі 70-75 °С протягом 12 го- дин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24488
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
65519.pdf149,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.