Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24544
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаповал, А. Ю.-
dc.contributor.authorТіщенко, І. Ю.-
dc.date.accessioned2021-02-23T12:32:38Z-
dc.date.available2021-02-23T12:32:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШаповал, А. Ю. Роль молока у виникненні інфекційної патології / А. Ю. Шаповал, І. Ю. Тіщенко // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : ІІІ наук.-практ. inernet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 листоп. 2020 р. – Харків, 2020. – С. 331.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24544-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleРоль молока у виникненні інфекційної патологіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.