Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25196
Название: Фармацевтична хімія : метод. рек. до самост. роботи з підготовки до ліцензійного іспиту «Крок-2. Модуль 1. Фармацевтичний аналіз» для здобувачів вищ. освіти спец. «226 Фармація, промислова фармація» освітніх програм «Фармація», «Клінічна фармація», «Технології парфумерно–косметичних засобів»
Авторы: Перехода, Л. О.
Федосов, А. І.
Кобзар, Н. П.
Єрьоміна, Г. О.
Тітко, Т. О.
Девяткіна, А. О.
Єрьоміна, З. Г.
Таран, С. Г.
Сич, І. А.
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Фармацевтична хімія : метод. рек. до самост. роботи з підготовки до ліцензійного іспиту «Крок-2. Модуль 1. Фармацевтичний аналіз» для здобувачів вищ. освіти спец. «226 Фармація, промислова фармація» освітніх програм «Фармація», «Клінічна фармація», «Технології парфумерно–косметичних засобів» / Л. О. Перехода [та ін.]. ‒ Харків : НФаУ, 2021. ‒ 28 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «226 Фармація, промислова фармація» освітніх програм «Фармація», «Клінічна фармація», «Технології парфумерно-косметичних засобів» для підготовки до ліцензійного іспиту «Крок-2. Модуль 1. Фармацевтичний аналіз» призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання. Методичні рекомендації містять перелік тестових питань з фармацевтичної хімії (Модуль 1) та відповіді з поясненнями до них для кращого засвоєння матеріалу самостійної роботи, а також перелік літератури. Методичні рекомендації будуть корисними для здобувачів вищої освіти при підготовці до занять з фармацевтичної хімії (Модуль 1. Фармацевтичний аналіз) та ліцензійного іспиту «Крок-2».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25196
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод. рек_КРОК-2_ФХ укр Модуль 1_20-21 ЦМР.pdf
  Restricted Access
1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.