Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25198
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBaranova, I. I.-
dc.contributor.authorKovalenko, Sv. M.-
dc.contributor.authorKhokhlenkova, N. V.-
dc.contributor.authorMartyniuk, T. V.-
dc.contributor.authorKutsenko, S. A.-
dc.date.accessioned2021-07-02T13:25:39Z-
dc.date.available2021-07-02T13:25:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationProspects of Using Synthetic and SemiSynthetic Gellin Medicinal and Cosmetic Gels / I. I. Baranova, Sv. M. Kovalenko, N. V. Khokhlenkova, T. V. Martyniuk, S. A. Kutsenko // Asian Journal of Pharmaceutics. - 2017. - № 11 (2). - Р. 302-307.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25198-
dc.description.abstractAim: The work is to analyze the range, classification, nomenclature, and advantages of modern synthetic and semi-synthetic gelling substances and prospects of using them in developing gels. Materials and Methods: We have used retrospective, logical, analytical, marketing, and economic research methods for the analysis of modern synthetic and semi-synthetic gelling substances. Results and Discussion: The detailed analysis of modern synthetic and semi-synthetic gelling substances most often used or promising in the development of cosmetics and medicines was carried out. Conclusions: The monitoring of gelling substances of semi-synthetic and synthetic origin demonstrated that the range of the accessory substance group allows to develop up-to-date cosmetic and pharmaceutical gels with satisfactory consuming, physicochemical, and rheological characteristics.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectCosmeic productuk_UA
dc.subjectgelling substanceuk_UA
dc.subjectsemisynthetic gelling substanceuk_UA
dc.titleProspects of Using Synthetic and SemiSynthetic Gellin Medicinal and Cosmetic Gelsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AJP_1047_17_OA_20170706_V3-2.pdf308,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.