Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25491
Название: Про мотиваційні аспекти студентів щодо фізичного виховання в умовах дистанційної освіти
Авторы: Ільницька, Г. С.
Зелененко, Н. О.
Ключевые слова: мотивація;студенти;дистанційна освіта
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ільницька, Г. С. Про мотиваційні аспекти студентів щодо фізичного виховання в умовах дистанційної освіти / Г. С. Ільницька, Н. О. Зелененко // Сучасні тенденції спрямовані на збереження здоров’я людини : зб. наук. пр. – Харків, 2020. – Вип. 1. – С. 150-152.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена впровадженню суттєвої та ефективної методики дистанційного навчання студентів у закладі вищої освіти. Доведено, що більшість студентів не мають мотивації до самостійної теоретичної та практичної підготовки з фізичного виховання в умовах актуальних карантинних заходів, що відображає низьку мотивацію до якісного навчання. Обґрунтовано, що механізм мотивації особистості під час підготовки у виші уможливлює розробку необхідних заходів менеджменту навчально-професійної діяльності. Свідоме створення у навчальному процесі відповідних учбових умов та методичного забезпечення щодо дистанційного навчання є необхідною педагогічною умовою досягнення мотиваційної потужності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25491
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ільницька, Зелененко.pdf588,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.