Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25507
Название: Студентський спорт в системі фізичного виховання закладів вищої освіти
Авторы: Ажиппо, О. Ю.
Павленко, В. О.
Павленко, Є. Є.
Ключевые слова: Студентський спорт;фізичне виховання;здоров’я;фізичний розвиток;рухова активність;студенти
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Ажиппо, О. Ю. Студентський спорт в системі фізичного виховання закладів вищої освіти : навч. посіб. для студентів та викладачів закладів вищої освіти / О. Ю. Ажиппо, В. О. Павленко, Є. Є. Павленко. – Харків, 2019. – 285 с.
Краткий осмотр (реферат): Начальний посібник є навчальним виданням де викладено основні напрямки організації процесу фізичного виховання та рухової активності студентської молоді, а саме теоретичні та практичні аспекти для застосування в навчальних, позанавчальних та самостійних заняттях з фізичного виховання та спорту. У навчальному посібнику систематизовано дані, які використовуються для визначення фізичного розвитку, фізичної підготовленості та формування здоров’я студентської молоді у процесі навчання. Авторами зібрано й проаналізовано матеріал виступу студентської збірної на Всесвітніх Універсіадах, а також надається інформація по розвитку студентського спорту в системі вищої освіти. Навчальний матеріал наданий у доступній формі що дає можливість студентам використовувати інформаційні матеріали для формування рухової активності, організації самостійних занять направлених на фізичний розвиток та підвищення рівня здоров’я.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25507
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Студентський спорт.pdf10,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.