Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25645
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андреєва, І. Д. | - |
dc.contributor.author | Осолодченко, Т. П. | - |
dc.contributor.author | Комісаренко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Завада, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-10T13:13:39Z | - |
dc.date.available | 2021-09-10T13:13:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Перспективи вивчення протимікробних властивостей модифікованих похідних кверцетину Ribes nigrum / І. Д. Андреєва, Т. П. Осолодченко, А. М. Комісаренко, Н. П. Завада // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 49-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25645 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Перспективи вивчення протимікробних властивостей модифікованих похідних кверцетину Ribes nigrum | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49-50.pdf | 447,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.