Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25645Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Андреєва, І. Д. | - |
| dc.contributor.author | Осолодченко, Т. П. | - |
| dc.contributor.author | Комісаренко, А. М. | - |
| dc.contributor.author | Завада, Н. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-09-10T13:13:39Z | - |
| dc.date.available | 2021-09-10T13:13:39Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Перспективи вивчення протимікробних властивостей модифікованих похідних кверцетину Ribes nigrum / І. Д. Андреєва, Т. П. Осолодченко, А. М. Комісаренко, Н. П. Завада // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 49-50. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25645 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Перспективи вивчення протимікробних властивостей модифікованих похідних кверцетину Ribes nigrum | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 49-50.pdf | 447,33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.