Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25891
Название: Дослідження впливу лікувальних вправ при плоскостопості у підлітків
Авторы: Мятига, О.
Сарбаш, Л.
Ключевые слова: лікувальна гімнастика;плоскостопість;стретчингові вправи;вихідне положення;medical gymnastics;flat feet;stretching exercises;starting position
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Мятига, О. Дослідження впливу лікувальних вправ при плоскостопості у підлітків / О. Мятига, Л. Сарбаш // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХХІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2018. ‒ Вип. 32. ‒ С. 523-526.
Краткий осмотр (реферат): Розроблена і обґрунтована лікувальна гімнастика для підлітків з плоскостопістю, яка включала застосування стретчингових вправ та вправ в ізометричному та ізотонічному режимах для нижніх кінцівок.
Therapeutic gymnastics for teenagers with flat feet was developed and justified, which included the application of stretching exercises and exercises in isometric and isotonic regimens for the lower limbs.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25891
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Переяслав-Хмельн., 2018-524-527.pdf413,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.