Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26742
Название: Фізіологічні особливості гіпергідрозу. Сучасні методи корекції
Другие названия: Physiological features of hyperhydrosis. Modern methods of correction
Авторы: Башура, О. Г.
Шпичак, О. С.
Бобро, С. Г.
Миргород, В. С.
Ключевые слова: гіпергідроз;ботулінотерапія;антиперспірант;дезодорант;іонофорез
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Фізіологічні особливості гіпергідрозу. Сучасні методи корекції / О. Г. Башура, О. С. Шпичак, С. Г. Бобро, В. С. Миргород // «Сучасні тенденції спрямовані на збереження здоров’я людини» присвячено пам’яті професора О. В. Пєшкової : зб. наук. пр. ІІ наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю , м. Харків, 22-23 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – Вип. 2. – С. 18-21.
Краткий осмотр (реферат): В статті висвітлений матеріал щодо фізіологічних особливостей гіпергідрозу та аналізу сучасних методів його корекції. В результаті проведеного системно-аналітичного аналізу даних літературних джерел та інтернет-ресурсів встановлено, що гіпергідроз відноситься до поліетіологічного захворювання, лікування якого завжди є комплексним та індивідуально диференційованим з урахуванням локалізації та інших чинників. Обґрунтовано застосування солей алюмінію, цинку, цирконію, свинцю, хрому, заліза, вісмуту, танінів, етилового спирту та деяких інших сполук у складі лікувально-профілактичних та косметичних засобів, які проявляють антиперспірантну дію та доведено, що застосування антиперспірантів тривалої дії є обгрунтованим як при помірному, так і при вираженому гіпергідрозі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26742
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18-21.pdf688,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.