Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26813
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАзаренко, Ю. М.-
dc.contributor.authorДвінських, Н. В.-
dc.date.accessioned2021-12-16T13:37:49Z-
dc.date.available2021-12-16T13:37:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАзаренко, Ю. М. Обґрунтування вибору консервантів при розробці складу мазі з фітокомпонентами / Ю. М. Азаренко, Н. В. Двінських // «Відкриваємо нове сторіччя: здобутки та перспективи» : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 100-річчю Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 10 верес. 2021 р. - Харків : НФаУ, 2021. - С. 307.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26813-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконсервантиuk_UA
dc.titleОбґрунтування вибору консервантів при розробці складу мазі з фітокомпонентамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
307.pdf293,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.