Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26947
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болтаева, Х. | - |
dc.contributor.author | Самойлова, В. А. | - |
dc.contributor.author | Криворучко, Е. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-24T09:14:29Z | - |
dc.date.available | 2021-12-24T09:14:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Болтаева, Х. Содержание дубильных веществ и процианидинов в плодах кизила обыкновенного / Х. Болтаева, В. А. Самойлова, Е. В. Криворучко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : зб. наук. пр. Вип. 9. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2021. – C. 161. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26947 | - |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | кизил | uk_UA |
dc.title | Содержание дубильных веществ и процианидинов в плодах кизила обыкновенного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
161.pdf | 216,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.