Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26947
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолтаева, Х.-
dc.contributor.authorСамойлова, В. А.-
dc.contributor.authorКриворучко, Е. В.-
dc.date.accessioned2021-12-24T09:14:29Z-
dc.date.available2021-12-24T09:14:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБолтаева, Х. Содержание дубильных веществ и процианидинов в плодах кизила обыкновенного / Х. Болтаева, В. А. Самойлова, Е. В. Криворучко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : зб. наук. пр. Вип. 9. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2021. – C. 161.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26947-
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкизилuk_UA
dc.titleСодержание дубильных веществ и процианидинов в плодах кизила обыкновенногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
161.pdf216,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.