Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26998
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮщенко, А. В.-
dc.contributor.authorПроцька, В. В.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorІосипенко, О. О.-
dc.date.accessioned2022-01-18T10:42:49Z-
dc.date.available2022-01-18T10:42:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДослідження мінерального складу плодів патисону сорту Перлинка / А. В. Ющенко [та ін.] // Cучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 199.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26998-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleДослідження мінерального складу плодів патисону сорту Перлинкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
199.pdf441,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.