Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27359
Название: Структура факторів, що впливають на прийняття рішення про вакцинацію проти COVID-19
Авторы: Нікитенко, Т. В.
Жаботинська, Н. В.
Кіреєв, І. В.
Ключевые слова: COVID-19;вакцинація
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Нікитенко, Т. В. Структура факторів, що впливають на прийняття рішення про вакцинацію проти COVID-19 / Т. В. Нікитенко, Н. В. Жаботинська, І. В. Кіреєв // Актуальні питання фармакології, клінічної фармакології та клініч- ної фармації = Topical issues of pharmacology, clinical pharmacology and clinical pharmacy : матеріали наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, присвяченої десятиріччю кафедри клінічної фармакології ІПКСФ НФаУ, м. Харків, 20-21 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 33.
Краткий осмотр (реферат): За даними ВООЗ вакцинація є найбільш ефективним методом стримуван- ня пандемії COVID-19, яка була оголошена в березні 2020 року. Але темпи вак- цинації в усьому світі є не однаковими, в більшості країн – незадовільними. Станом на 8 жовтня 2021 року в Україні від коронавірусної хвороби зро- били майже 13,5 млн. щеплень [https://zaxid.net/news/]. Вчені всього світу активно почали вивчати фактори, які впливають на прийняття рішення людьми про вакцинацію проти коронавірусної хвороби. Це зумовлено тим, що розуміння бар'єрів і факторів, що сприяють вакцинації, є ви- рішальним кроком в реалізації ефективного впливу на рівень вакцинації. Метою нашої роботи є аналіз доступних результатів досліджень, присвя- чених вивченню та систематизації факторів, які впивають на поширення вакци- нації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27359
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакологiї та фармакотерапії
Тези доповідей співробітників НФаУ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора