Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27361
Название: Аналіз факторів, що мають вплив на комплаєнс пацієнтів з артеріальною гіпертензією
Авторы: Кіреєв, І. В.
Жаботинська, Н. В.
Ключевые слова: артеріальний тиск;артеріальна гіпертензія;монотерапія;комбінована терапія
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Кіреєв, І. В. Аналіз факторів, що мають вплив на комплаєнс пацієнтів з артеріальною гіпертензією / І. В. Кіреєв, Н. В. Жаботинська // Відкриваємо нове сторіччя: здобутки та перспективи : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 100-річчю Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 10 верес. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 620-621.
Краткий осмотр (реферат): Більше 40% населення в світі має підвищений артеріальний тиск (АТ). Однак, незважаючи на достатню кількість високоефективних препаратів для зниження АТ ефективність лікування артеріальної гіпертензії (АГ) оцінюється як недостатня. Серед причин недостатнього контролю АТ виділяють низьку прихильність хворих до лікування (комплаєнс). Аналіз факторів, що впливають на комплаєнс, допоможе знайти шляхи підвищення комплаєнса пацієнтів і поліпшити ефективність лікування АГ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27361
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри фармакологiї та фармакотерапії
Тези доповідей співробітників НФаУ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора