Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27452
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зупанець, І. В. | - |
dc.contributor.author | Рубан, О. А. | - |
dc.contributor.author | Колісник, Т. Є. | - |
dc.contributor.author | Zupanets, I. V. | - |
dc.contributor.author | Ruban, O. A. | - |
dc.contributor.author | Kolisnyk, T. Ye. | - |
dc.contributor.author | Зупанец, И. В. | - |
dc.contributor.author | Колесник, Т. Е. | - |
dc.contributor.author | Рубан, Е. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-17T12:22:54Z | - |
dc.date.available | 2022-02-17T12:22:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Зупанець, І. В. Використання лабораторних щурів при оцінці смаку лікарських препаратів / І. В. Зупанець, О. А. Рубан, Т. Є. Колісник // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 337-338. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27452 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | щур | uk_UA |
dc.subject | крыса | uk_UA |
dc.subject | rat | uk_UA |
dc.subject | лікарські препарати | uk_UA |
dc.subject | medicines | uk_UA |
dc.subject | лекарственные препараты | uk_UA |
dc.title | Використання лабораторних щурів при оцінці смаку лікарських препаратів | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of laboratory rats in assessing the taste of drugs | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование лабораторных крыс при оценке вкуса лекарственных препаратов | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
337-338.pdf | 272,99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.