Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorUmarov, U. A.-
dc.contributor.authorKolisnyk, S. V.-
dc.contributor.authorKolisnyk, O. V.-
dc.date.accessioned2022-02-21T09:04:53Z-
dc.date.available2022-02-21T09:04:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationUmarov, U. A. Study of antimicrobial activity of pectin substances isolated from the anise (Pimpinella anisum l.) Herbs / U. A. Umarov, S. V. Kolisnyk , O. V. Kolisnyk // Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії : матеріали наук.-практ. on-line конф. з міжнар. участю, м. Харків, 01 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 248-249.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27605-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleStudy of antimicrobial activity of pectin substances isolated from the anise (Pimpinella anisum l.) Herbsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
248-249.pdf231,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.