Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27829Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Єрьоміна, І. В. | - |
| dc.contributor.author | Криклива, І. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-05-19T20:38:55Z | - |
| dc.date.available | 2022-05-19T20:38:55Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Єрьоміна, І. В. Дослідження з метою вибору оптимального коригента смаку при розробці шипучих таблеток ангіопротектроної дії / І. В. Єрьоміна, І. О. Криклива // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Xарків, 1 лют. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 113. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27829 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | оптимальний коригент смаку | uk_UA |
| dc.subject | розробка шипучих таблеток ангіопротектроної дії | uk_UA |
| dc.title | Дослідження з метою вибору оптимального коригента смаку при розробці шипучих таблеток ангіопротектроної дії | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 113.pdf | 328,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.