Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27829
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄрьоміна, І. В.-
dc.contributor.authorКриклива, І. О.-
dc.date.accessioned2022-05-19T20:38:55Z-
dc.date.available2022-05-19T20:38:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЄрьоміна, І. В. Дослідження з метою вибору оптимального коригента смаку при розробці шипучих таблеток ангіопротектроної дії / І. В. Єрьоміна, І. О. Криклива // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Xарків, 1 лют. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 113.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27829-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectоптимальний коригент смакуuk_UA
dc.subjectрозробка шипучих таблеток ангіопротектроної діїuk_UA
dc.titleДослідження з метою вибору оптимального коригента смаку при розробці шипучих таблеток ангіопротектроної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
113.pdf328,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.