Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27829
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єрьоміна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Криклива, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-19T20:38:55Z | - |
dc.date.available | 2022-05-19T20:38:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Єрьоміна, І. В. Дослідження з метою вибору оптимального коригента смаку при розробці шипучих таблеток ангіопротектроної дії / І. В. Єрьоміна, І. О. Криклива // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Xарків, 1 лют. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 113. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27829 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | оптимальний коригент смаку | uk_UA |
dc.subject | розробка шипучих таблеток ангіопротектроної дії | uk_UA |
dc.title | Дослідження з метою вибору оптимального коригента смаку при розробці шипучих таблеток ангіопротектроної дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
113.pdf | 328,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.