Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28004
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСимоненко, А. І.-
dc.contributor.authorСпиридонов, С. В.-
dc.date.accessioned2022-06-01T20:40:24Z-
dc.date.available2022-06-01T20:40:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСимоненко, А. І. Розробка технології отримання сумарного сухого екстракту для застосування в гастроентерології / А. І. Симоненко, С. В. Спиридонов // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Xарків, 1 лют. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 201.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28004-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнології отримання сумарного сухого екстрактуuk_UA
dc.titleРозробка технології отримання сумарного сухого екстракту для застосування в гастроентерологіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
201.pdf269,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.