Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28062
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШтриголь, С. Ю.-
dc.contributor.authorShtrygol’, S. Yu.-
dc.contributor.authorТовчига, О. В.-
dc.contributor.authorTovchiga, O. V.-
dc.contributor.authorЦивунін, В. В.-
dc.contributor.authorTsyvunin, V. V.-
dc.contributor.authorЕлатіфі, Умайма-
dc.contributor.authorElLatifi, Umaima-
dc.date.accessioned2022-06-03T17:18:51Z-
dc.date.available2022-06-03T17:18:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОбізнаність студентів фармацевтичного факультету щодо джерел натрію в раціоні – результати опитування п’ятикурсників / С. Ю. Штриголь, О. В. Товчига, В. В. Цивунін, Умайма Елатіфі // Сучасні тенденції спрямовані на збереження здоров’я людини : зб. наук. пр. присвячено пам’яті професора О. В. Пєшкової, м. Харків, 21-22 квіт. 2022 р. - Харків, 2022. - Вип. 3. - С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28062-
dc.description.abstractПроведено анонімне добровільне дистанційне опитування було серед студентів денної форми навчання Національного фармацевтичного університету (п’ятикурсники фармацевтичного факультету). При опитуванні визначали рівень знань щодо таких аспектів, як регуляція водно-сольового обміну, харчові джерела натрію, продукти з низьким вмістом натрію, а також оцінювали рівень власного споживання солі респондентами та їхніх харчових звичок, пов’язаних з цим фактором. Отримані результати дозволяють модифікувати навчальний процес з метою більш ефективного здійснення фармацевтичної опіки майбутніми фармацевтамиuk_UA
dc.description.abstractThe anonymous voluntary distance survey was conducted among full-time students of the National University of Pharmacy (the fifth-years of the pharmaceutical faculty). The survey addressed such aspects as knowledge of water-salt metabolism regulation, food sources of sodium, types of food with low level of sodium as well as estimation of the own salt consumption òf the respondents and their dietary habits related to this factor. The results obtained allow modifying the teaching process in order to improve the proficiency of the future pharmacists in pharmaceutical care providinguk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнатрійuk_UA
dc.subjectsodiumuk_UA
dc.subjectмодифікація раціонуuk_UA
dc.subjectdietary modificationsuk_UA
dc.subjectсерцево-судинна захворюваністьuk_UA
dc.subjectcardiovascular morbidityuk_UA
dc.subjectфармацевтична опікаuk_UA
dc.subjectpharmaceutical careuk_UA
dc.titleОбізнаність студентів фармацевтичного факультету щодо джерел натрію в раціоні – результати опитування п’ятикурсниківuk_UA
dc.title.alternativeРharmacy students awareness of the dietary sodium sources – the results of the survey among the fifth-yearsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
131-132.pdf805,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.