Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28088
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСімперович, С.-
dc.contributor.authorЖегунова, Г.-
dc.date.accessioned2022-06-05T10:37:22Z-
dc.date.available2022-06-05T10:37:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСімперович, С. Вплив ембріонального екстракту курей на показники щурів з токсичним ураженням печінки / С. Сімперович, Г. Жегунова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 198-199.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28088-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectекстракт з ембріонів курейuk_UA
dc.subjectекспериментальний гепатитuk_UA
dc.titleВплив ембріонального екстракту курей на показники щурів з токсичним ураженням печінкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
198-199.pdf248,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.