Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28101Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Чубар, В. О. | - |
| dc.contributor.author | Сидора, Н. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-06-05T10:53:34Z | - |
| dc.date.available | 2022-06-05T10:53:34Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Чубар, В. О. Дослідження полісахаридного складу редьки японської / В. О. Чубар, Н. В. Сидора // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 227. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28101 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | редька японська | uk_UA |
| dc.title | Дослідження полісахаридного складу редьки японської | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 227.pdf | 253,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.