Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧубар, В. О.-
dc.contributor.authorСидора, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-06-05T10:53:34Z-
dc.date.available2022-06-05T10:53:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧубар, В. О. Дослідження полісахаридного складу редьки японської / В. О. Чубар, Н. В. Сидора // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 227.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28101-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectредька японськаuk_UA
dc.titleДослідження полісахаридного складу редьки японськоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
227.pdf253,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.