Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28148
Название: Вивчення асортименту дерматологічних лікарських засобів на фармацевтичному ринку України
Авторы: Аркуша, О. Ю.
Зуйкіна, Є. В.
Ключевые слова: маркетингові дослідження;фармацевтичний ринок;дерматологічні лікарські засоби
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Аркуша, О. Ю. Вивчення асортименту дерматологічних лікарських засобів на фармацевтичному ринку України / О. Ю. Аркуша, Є. В.Зуйкіна // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 94.
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні на фармацевтичному ринку України наявна велика кількість лікарських засобів для місцевого лікування уражень шкіри у вигляді мазей, кремів, гелів, розчинів тощо. Незважаючи на популярність використання дерматологічних препаратів, спостерігається нерівномірний розподіл їх за сферами застосування. І саме маркетингові дослідження дають можливість виявити вільні сегменти та окреслити можливості заповнення їх затребуваними препаратами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28148
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
94.pdf274,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.