Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28161
Название: Аналіз обсягів споживання пероральних гіпоглікемічних засобів на фармацевтичному ринку України
Авторы: Кострубов, О. О.
Ткачова, О. В.
Ключевые слова: пероральні гіпоглікемічні засоби;фармацевтичний ринок
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кострубов, О. О. Аналіз обсягів споживання пероральних гіпоглікемічних засобів на фармацевтичному ринку України / О. О. Кострубов, О. В. Ткачова // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини іфармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 197.
Краткий осмотр (реферат): Основними причинами проблем терапії ЦД 2 типу, що призводять до розвитку тяжких патологій і росту смертності, є відсутність своєчасного діагнозу і сучасної правильної фармакотерапії. Про це свідчать низькі показники об’ємів споживання препаратів метформіну (34 % в Україні проти 48 % в Європі), який призначається на початкових етапах розвитку захворювання, та невідповідність призначень ЛЗ медико-технологічним документам, що забезпечують сучасну фармакотерапію даного захворювання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28161
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
197.pdf271,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.