Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28177
Название: Важливість впровадження систем управління якістю (QMS) на фармацевтичних підприємствах
Авторы: Нараєвська, Н. М.
Ключевые слова: система управління якістю (QMS);фармацевтичне підприємство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Нараєвська, Н. М. Важливість впровадження систем управління якістю (QMS) на фармацевтичних підприємствах / Н. М. Нараєвська // Управління якістю в фармації : матеріали XVІ наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 20 трав. 2022 р. – Харків : НФаУ, 2022. – С. 71-73.
Краткий осмотр (реферат): Успіх будь-якої галузі охорони здоров’я заключається та залежить від трьох важливих параметрів: якості, безпеки та ефективності. Підвищення якості стало викликом для всіх, і відділ контролю якості та забезпечення якості з’явився зовсім нещодавно. Через глобалізацію та посилення конкуренції кожен сектор охорони здоров’я зосереджується на підтримці якості, яка є важливим фактором і контролює інші фактори, відомі як безпека та ефективність, які, у свою чергу, виробляють продукт без дефектів. Однак існує багато проблем або невдач у виробництві цього продукту без дефектів, і для того, щоб виправити ці збої та проблеми, впровадження управління якістю є дуже важливим у кожній галузі. Успіх управління якістю залежить від впровадження повного управління якістю, Six Sigma.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28177
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71-73.pdf722,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.