Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28191
Название: Аналіз групи вітамінних препаратів, що представлені на вітчизняному фармацевтичному ринку
Авторы: Чегринець, А. А.
Кривченко, Д. В.
Ключевые слова: фармацевтичний ринок;вітамінні препарати
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Чегринець, А. А. Аналіз групи вітамінних препаратів, що представлені на вітчизняному фармацевтичному ринку / А. А. Чегринець, Д. В. Кривченко // Управління якістю в фармації : матеріали XVІ наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 20 трав. 2022 р. – Харків : НФаУ, 2022. – С. 94.
Краткий осмотр (реферат): Для підтримки нормальної роботи та життєдіяльності організму людини необхідне безперервне надходження біологічно активних речовин. Важливу роль серед таких речовин становлять вітаміни, які надходять до організму з продуктами харчування. Однак, не всі вітаміни, які надходять з їжею, можуть повноцінно засвоюватися. Незбалансований раціон харчування та низька якість продуктів можуть призвести до гіповітамінозу. Тому метою роботи було проведення аналізу групи вітамінних препаратів, що пред- ставлені на ринку України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28191
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
94.pdf626,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.