Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов, О. І.-
dc.contributor.authorТрутаєв, С. І.-
dc.contributor.authorШпичак, О. С.-
dc.contributor.authorTikhonov, A. I.-
dc.contributor.authorTrutaev, S. I.-
dc.contributor.authorShpichak, O. S.-
dc.date.accessioned2011-04-22T12:18:43Z-
dc.date.available2011-04-22T12:18:43Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationТихонов, О. І. Фізико-хімічні дослідження складної настойки "Равісол" / О. І. Тихонов, С. І. Трутаєв, О. С. Шпичак // Вісник фармації. - 2008. - № 3. - С. 23-26.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/281-
dc.description.abstractДосліджені показники якості складної настойки "Равісол" для лікування атеросклерозу. Вивчені органолептичні властивості, якісні реакції на основні групи біологічно активних реактивів, сухий залишок, спирт етиловий, важкі метали, мікробіологічна чистота, кількісне визначення суми флавоноїдів з метою стандартизації розробленої настойки.en_US
dc.description.abstractThe qualititative parameters of the complex tincture under the conditional name "Ravisol" have been investigated. Organoleptics properties, qualitative reactions on the basic groups of biologically active substances, dry residue, ethyl alcohol, heavy metals, microbiological purity, quantitative determination of the sum of flavonoids have been studied with the purpose of standardization the tincture developed.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectнастойкаen_US
dc.subjectатеросклерозen_US
dc.subjecttinctureen_US
dc.subjectatherosclerosisen_US
dc.titleФізико-хімічні дослідження складної настойки "Равісол"en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23-26.pdf112,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.