Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреусова, С. В.-
dc.contributor.authorБаранова, І. І.-
dc.contributor.authorДядюн, Т. В.-
dc.contributor.authorМишлакова, О. П.-
dc.date.accessioned2022-07-06T09:53:05Z-
dc.date.available2022-07-06T09:53:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДослідження споживчих властивостей крокомірів / С. В. Бреусова, І. І. Баранова, Т. В. Дядюн, О. П. Мишлакова // Мультидисциплінарний підхід у фізичній реабілітаційній медицині : зб. наук. пр. – Харків, 2022. – Вип. 1. – С. 7-9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28350-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкрокомірuk_UA
dc.subjectдослідження споживчих властивостей крокомірівuk_UA
dc.titleДослідження споживчих властивостей крокомірівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-9.pdf576,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.