Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28708
Название: Робочий журнал для практичних занять з організації та економіки фармації. Модуль 1 «Організація фармацевтичного забезпечення населення»
Другие названия: Робочий журнал з ОЕФ (модуль 1)
Авторы: Немченко, А. С.
Назаркіна, В. М.
Чернуха, В. М.
Панфілова, Г. Л.
Подколзіна, М. В.
Тетерич, Н. В.
Винник, О. В.
Ключевые слова: організація та економіка фармації;фармацевтична діяльність;аптека;фармацевтичне забезпечення;лікарські засоби
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Робочий журнал для практичних занять з організації та економіки фармації. Модуль 1 «Організація фармацевтичного забезпечення населення» / А. С. Немченко, В. М. Назаркіна, В. М. Чернуха [та ін.] ; за ред. А. С. Немченко. – Харків : Вид-во НФаУ, 2019. – 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Робочий журнал з організації та економіки фармації містить практичні завдання, розрахункові задачі і тести, а також форми бланків та облікових документів. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з організації та економіки фармації для студентів фармацевтичних факультетів. Призначено для аудиторної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація» з дисципліни «Організація та економіка фармації».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28708
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри організації та економіки фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1. РЖ ОЕФ модуль 1 укр.pdf
  Restricted Access
1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.