Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28768
Название: Навчально-методичні рекомендації для підготовки студентів до ЄВІ з англійської мови в магістратуру
Авторы: Буданова, Л. Г.
Карасьова, О. В.
Чернишенко, О. О.
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Буданова, Л. Г. Навчально-методичні рекомендації для підготовки студентів до ЄВІ з англійської мови в магістратуру / Л. Г. Буданова, О. В. Карасьова, О. О. Чернишенко. - Харків : НФаУ, 2022. - 44 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-мтодичні рекомендації містять тестові завдання з розуміння читання оригінальних англійських текстів та завдання з використання лексичних та граматичних одиниць для організації підготовки студентів із складання ЄВІ з англійської мови. Мета навчально-методичних рекомендацій –надання різноманітних тестових завдань для підготовки до ЄВІ з урахуванням сучасних вимог впровадження нових методів та підходів викладання англійської мови, а також допомогти здобувачам вищої освіти у повній мірі оволодіти, розвити і сформувати навички з читання та граматики. Видання являє собою навчально-методичні рекомендації для організації навчального процесу з викладання англійської мови з урахуванням сучасних вимог підготовки до ЄВІ. Тестові завдання дозволяють не лише забезпечити інтенсивне та всебічне тренування усного та писемного мовлення, а й організувати самоконтроль вивченого матеріалу, впровадити особистісноорієнтований підхід у навчанні. Навчально-методичні рекомендації сприяють організації підвищення рівня володіння англійською мовою студентів НФаУ, організації творчої самостійної особистості здобувачів вищої освіти, допомагають в практиці з організації та розвитку мовних навичок з читання та перекладу текстів, граматики англійської мови в аудиторії і вдома, опануванню усним та писемним мовленням. Видання може використовуватися науково-педагогічними працівниками та студентами підчас підготовки до занять, здобувачами вищої освіти денного та заочного відділення, магістрантами та аспірантами вищих медичних та фармацевтичного закладів, а також усіма, хто викладає та вивчає англійську.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28768
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичка 2022.pdf853,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.