Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28884
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЕссаліх Бутаіна-
dc.contributor.authorЕль Лахлухі Адам-
dc.contributor.authorЕль Фашаді Юссеф-
dc.contributor.authorСтентані Ахмед-
dc.contributor.authorПопик, А. І.-
dc.date.accessioned2023-01-07T14:16:02Z-
dc.date.available2023-01-07T14:16:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВизначення основних показників якості сировини для калини зубчастої, орляку звичайного, гарбуза мускатного та настурції бульбоносної / Ессаліх Бутаіна, Ель Лахлухі Адам, Ель Фашаді Юссеф, Стентані Ахмед, А. І. Попик // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 40.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28884-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВизначення основних показників якості сировини для калини зубчастої, орляку звичайного, гарбуза мускатного та настурції бульбоносноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
40.pdf155,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.