Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28889
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБурлака, І. С.-
dc.contributor.authorОмельченко, З. І.-
dc.date.accessioned2023-01-07T14:17:37Z-
dc.date.available2023-01-07T14:17:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБурлака, І. С. Культура харчування як визначальний фактор здоров`я людини / І. С. Бурлака, З. І. Омельченко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 31-32.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28889-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleКультура харчування як визначальний фактор здоров`я людиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
31-32.pdf163,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.