Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28889Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бурлака, І. С. | - |
| dc.contributor.author | Омельченко, З. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-01-07T14:17:37Z | - |
| dc.date.available | 2023-01-07T14:17:37Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Бурлака, І. С. Культура харчування як визначальний фактор здоров`я людини / І. С. Бурлака, З. І. Омельченко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 31-32. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28889 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Культура харчування як визначальний фактор здоров`я людини | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 31-32.pdf | 163,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.