Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28891
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАвад, А. А. Дж. А.-
dc.contributor.authorКороль, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-07T14:18:06Z-
dc.date.available2023-01-07T14:18:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАвад А. А. Дж. А. Корисні властивості руколи у дієтичному харчуванні / А. А. Дж. А. Авад, В. В. Король // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф., м. Харків, 8 квіт. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 22-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28891-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleКорисні властивості руколи у дієтичному харчуванніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
22-23.pdf141,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.