Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2892
Название: Організація робочого місця уповноваженої особи з контролю якості лікарських засобів фармацевтичної установи
Авторы: Толочко, В. М.
Артюх, Т. О.
Дата публикации: 2012
Издательство: Видавництво НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Організація робочого місця уповноваженої особи з контролю якості лікарських засобів фармацевтичної установи : метод. рек. / В. М. Толочко, Т. О. Артюх. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 27 с.
Краткий осмотр (реферат): На сучасному етапі розвитку суспільства першочерговими завданнями у комплексі соціально-економічних проблем України є пошук шляхів підвищення ефективності використання матеріальних та трудових ресурсів. Це стосується й фармацевтичної галузі, де підтримання високого рівня якості лікарського забезпечення населення в умовах конкуренції неможливе без вивчення та вирішення актуальних питань трудових процесів. За таких умов спеціалісти фармації розглядаються як головний ресурс фармацевтичної установи, діяльність яких має базуватися на науково обґрунтованій організації їх праці. До таких спеціалістів відноситься професійна діяльність уповноваженої особи з контролю якості лікарських засобів фармацевтичних установ. Однією з головних складових організації праці персоналу є організація його робочого місця, що передбачає в собі систему заходів з пристосування робочого місця шляхом оснащення його всіма необхідними засобами та предметами праці для зручності здійснення робочих процесів, їх розміщення у певному раціональному порядку, а також створення оптимальних та комфортних умов праці. Особливо це важливо для забезпечення діяльності уповноваженої особи з контролю якості лікарських засобів, бо виконання обов’язків цього спеціаліста характеризується високим рівнем фізичного та нервово-психічніого перевантаження. Методичні рекомендації спрямовані на удосконалення організації робочого місця уповноваженої особи здійснення професійної діяльності уповноваженої особи фармацевтичної установи, зокрема з роздрібної реалізації лікарських засобів. Видаються вперше і призначені для керівників фармацевтичних установ різних форм власності та спеціалістів фармації, що обіймають посаду або виконують обов’язки уповноваженої особи, та науковців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2892
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.