Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄгоркіна, Д. М.-
dc.contributor.authorКороль, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-16T12:02:52Z-
dc.date.available2023-01-16T12:02:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЄгоркіна, Д. М. Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену / Д. М. Єгоркіна, В. В. Король // Сучасні досягнення фармацевтичної справи : зб. наук. пр. Вип. 1. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 121-124.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleЗастосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селенуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
121-124.pdf210,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.