Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПереверзєва, А. С.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.date.accessioned2023-02-06T19:58:46Z-
dc.date.available2023-02-06T19:58:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПереверзєва, А. С. Перспективність розробки десертів функціонального призначення / А. С. Переверзєва, О. С. Калюжная // Youth Pharmacy Science : матеріали IІІ Всеукр. наук.-пркт. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2022 р. – Харків : НФаУ, 2022. – С. 172-174.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29077-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleПерспективність розробки десертів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
172-174.pdf135,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.